6 πανέμορφα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε το καλοκαίρι!

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, ότι μήκος και να έχουν τα μαλλιά σου, μπορείς να δημιουργήσεις glamorous χτενίσματα και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου .


Επένδυσε σε ιδιαίτερα αξεσουάρ:
Αν έχεις κοντά ή μετρίου μήκους μαλλιά, πόνταρε στην αγορά μιας εντυπωσιακής στέκας για να δημιουργήσεις το τέλειο γιορτινό χτένισμα. Εμπνεύσου από το λουκ της Κίρα Νάιτλι και δημιούργησε ένα παρόμοιο στυλ στα μαλλιά σου.
Μάζεψε πίσω τα μαλλιά σου με ένα μικρό κοτσάκι. Έπειτα φέρε τη φράντζα σου σε μια πλευρά και χρησιμοποίησε αρκετά τσιμπιδάκια για να πιάσεις τα μαλλιά σου με τον πιο… πρόχειρο τρόπο. Τέλος, πρόσθεσε το glamorous αξεσουάρ σου για να δώσεις μια γιορτινή πινελιά στο επιμελώς ατημέλητο χτένισμά σου.
Ένα λαμπερό κοκαλάκι μπορεί να αναδείξει στο λεπτό ακόμα και το πιο casual χτένισμα. Αν έχεις μακριά μαλλιά, δημιούργησε χαλαρές μπούκλες και πιάσε με το εντυπωσιακό κλιπ το ένα μέρος των μαλλιών σου.

Δώσε όγκο!
Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το ροκ χαρακτήρα σου ούτε τις ημέρες των γιορτών δημιούργησε ένα ιδιαίτερο χτένισμα όπως αυτό της Pink.
Αν έχεις κοντά μαλλιά, κρέπαρε με ένα χτενάκι το πάνω  μέρος των μαλλιών σου, φέρε τα όλα προς τη μια πλευρά και με αρκετά τσιμπιδάκια και λακ, σταθεροποίησε τα μαλλιά σου προς τη μια πλευρά δημιουργώντας μια πιο ροκ  παραλλαγή του ρετρό  λουκ.
Ακόμα και αν δεν έχεις τόσο κοντά μαλλιά, μπορείς να πετύχεις το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πιάσε τα μαλλιά σου έναν αυστηρό κότσο και άσε μπροστά τις αφέλειες ή την φράντζα σου. Κρέπαρε τις αφέλειές και με αρκετά τσιμπιδάκια μάζεψε τες προς τα πάνω, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό λουκ.

Γιορτινές αλογοουρές:
Ποιος είπε ότι στα μετρίου μήκους μαλλιά δεν ταιριάζουν οι αλογοουρές; Δημιούργησε ένα αυστηρό, silk ponytail που θα ξεκινάει χαμηλά και με ένα τσιμπιδάκι στο χρώμα των μαλλιών σου πιάσε στο πλάι την φράντζα σου. Πρόσθεσε αρκετή λακ για να μην σου χαλάσει τίποτα το υπέρκομψο χτένισμά σου.
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και αν έχεις μακριά μαλλιά. Εκτός και αν θέλεις ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό λουκ, οπότε υιοθέτησε το στυλ της Κέιτ Χάντσον. Δημιούργησε στιλιζαρισμένες μπούκλες και έπειτα πιάσε όλα τα μαλλιά σου πίσω σε μια χαλαρή αλογοουρά.

Vintage εμφάνιση:
Εμπνεύσου από τη ρετρό διάθεση της Ντάιαν Κρούγκερ και μεταμορφώσου σε ντίβα της δεκαετίας του ’40 για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Δημιούργησε χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά σου και πιάσε τη φράντζα σου προς τα πάνω δημιουργώντας μια εντυπωσιακή κούπ.

Χολιγουντιανό στυλ:
Αν έχεις μαλλιά λαμπερά και μακριά, αυτό το χτένισμα είναι η σίγουρη επιλογή! Το παν σε αυτό το στυλ είναι η μαλακή υφή των μαλλιών. Πριν στεγνώσεις τα μαλλιά σου για να δημιουργήσεις τις εντυπωσιακές μπούκλες, χρησιμοποίησε ένα προϊόν σε σπρέι κατά της θερμότητας. Όταν τελειώσεις με το χτένισμά σου, μην παραλήψεις να χρησιμοποιήσεις  προϊόν που προσφέρει  έξτρα λάμψη, όπως σιλικόνη για τα μαλλιά.
Υιοθέτησε το ίδιο εντυπωσιακό χτένισμα, ακόμα και αν έχεις μετρίου μήκους μαλλιά. Πιάσε το ένα μέρος των μαλλιών σου πίσω από το αυτί, για να αναδείξεις το γιορτινό μακιγιάζ σου.
Μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις ένα ασύμμετρο λουκ, φέρνοντας τα μαλλιά σου από τη μια πλευρά, όπως έκανε η Κρίστεν Στιούαρτ. Πιάσε με ένα τσιμπιδάκι το ένα μέρος των μαλλιών και χρησιμοποίησε αρκετή λακ.  Άσε τις ανέμελες μπούκλες σου να κλέψουν τις εντυπώσεις και κάνε μια από τις πιο μυστηριώδεις εμφανίσεις τις ημέρες των γιορτών.

Ο κότσος…αλλιώς :
Ένας κομψός κότσος είναι η λύση για κάθε επίσημη εμφάνιση. Αν δεν θέλεις να έχεις το ίδιο χτένισμα με την θεία σου, δημιούργησε τη μοντέρνα παραλλαγή του χτενίσματος. Πριν πιάσεις το αυστηρό σινιόν σου, άσε τρείς χοντρές τούφες στο πλάι. Πιάσε τον κότσο με ένα λαστιχάκι, και φτιάξε μια πλεξούδα με τις τούφες που περισσεύουν. Τύλιξε γύρω από το σινιόν σου την πλεξούδα και στερέωσέ την καλά με αρκετά τσιμπιδάκια.

Πηγή---> aniwthoi.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks

tads

 
Η ιστοσελίδα 8entertainment δημιουργήθηκε για οποιοδήποτε....ΔΕΝ περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο και περιέχει δωράκια για όλες τις ηλικίες...ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ...
η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece

stats

Για να μας επισκέπτεστε πιο εύκολα πληκτρολογήστε για συντομογραφία http://8enter.blogspot.gr και θα μεταφερθείτε ΑΜΕΣΩΣ στην ιστοσελίδα μας!!!

Δείτε την ιστοσελίδα μας με άλλο μάτι :
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/flipcard
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/sidebar
http://www.8entertainment.blogspot.gr/view/snapshot

Copyrights

Text Widget

Επικοινωνήστε μαζί μας απο την σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ που θα την βρείτε πάνω πάνω....Μην ξεχάσετε να μας κάνετε LIKE στο Facebook!



X Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας ένα Like

8entertainment

Πνευματικά δικαιώματα -Copyrights

"